Подяка спонсорам та благодійникам

Дирекція та педагогічний колектив школи висловлюють Вам щиру вдячність за надані благодійні кошти в 2017 – 2018 н. р. Ваша матеріальна допомога та підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння важливості навчання і виховання підростаючого покоління.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ми, педагоги Верхньоясенівської ЗОШ І – ІІІ ст впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння і матеріальну підтримку.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади й громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Нормальна робота закладів освіти, їх матеріально-технічне забезпечення та заохочення учнів в сучасних умовах неможлива без спонсорської підтримки. Не є виключенням і наша школа.

Учні нашої школи беруть активну участь в усіх олімпіадах,  предметних конкурсах, спортивних змаганнях, мистецьких фестивалях різних рівнів.

Щорічно учні нашої школи є переможцями районних та обласних олімпіад, конкурсів.

Однак, вже багато років відсутня фінансова матеріальна підтримка цих учнів з боку держави, усі витрати лягають та плечі батьків та учителів.

Шановні благодійники! Звертаємось до Вас з проханням надати благодійну фінансову допомогу для реалізації програми–заохочення «Обдаровані діти» Верхньоясенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

З повагою дирекція та педагогічний колектив школи.

Гроші просимо перераховувати на Відділ освіти Верховинської державної адміністрації Івано-Франківської області (код за ЄДРПОУ 02143488), що знаходиться за адресою: 78700, Івано-Франківська область, смт. Верховина, вул. І. Франка, 21, р/р 31559395115597, МФО 836014. благодійний внесок для Верхньоясенівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *