Тиждень початкової освіти

Початкова освіта — це перший етап загальної освіти дітей. Отримуючи початкову освіту, діти набувають перші знання про навколишній світ, навички спілкування та вирішення прикладних завдань. На цьому етапі формується і починає розвиватися особистість дитини, що підкреслює важливість початкової освіти для суспільства та держави.
З 22 квітня по 26 квітня в нашому ліцеї проходив ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ
День перший
Відкриття тижня

Другий день Тижня  присвятили рідній мові: проводили відкриті уроки, вікторини, списування, творчі завдання, розвивали своє мовлення, вітаючи іменинника з Днем народження, відвідували шкільну медіатеку, тощо.

День проведений цікаво, змістовно, з любов’ю до рідного слова.

День третій:ПОДОРОЖУЄМО РІДНИМ КРАЄМ

Сьогодні відвідали музей “Гуцульщина”та музей магії у смт Верховина. Щиро вдячні керівникам та персоналу музеїв за цікаві, змістовні розповіді, за море позитиву, за незабутні враження, якими наповнились дитячі сердечка.

День четвертий
Сьогодні з душевним трепетом і переживанням переглянули та обговорили фільм “Життя Ісуса “.
З ніжністю і любов’ю діти висловлювали свої переживання за Сина Божого, особливо Його мученицьку смерть. Та смуток перейшов у радість Воскресіння Христа…

# День п’ятий # ПИСАНКОВИЙ
До ліцею запросили майстриню з писанкарства Максим’юк- Савчук Марію Василівну, яка в доступній формі показала процес і розповіла діткам про виготовлення гуцульської писанки.Та найцікавішим був той час, коли діти самі пробували малювати. Ой, важка ця справа, але яка благородна!!! Щира подяка майстрині !!!

Насамкінець привітали одні одних з прийдешніми святами, вийшли дружно на акцію”Збережемо довкілля разом”, одержали солодкі призи🧃🍫, грамоти і “Шкільною піснею” завершили творчий тиждень. 🎶

Дякуємо ЗСУ за можливість розвиватися та здобувати знання!

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *