Вибори президента ліцею

Президент ліцею – це не тільки почесна посада, але й велика відповідальність. Обраний лідер представляє інтереси здобувачів освіти, пропонує нові ідеї та ініціативи, а також працює разом з адміністрацією для покращення умов навчання та дозвілля ліцеїстів.
Це велика подія для всіх нас.
Минулого тижня у нас відбулися вибори президента ліцею. На подвір’ї закладу розгорнулась справжня виборча дільниця, яка працювала на перервах. Усі охочі мали змогу віддати свій голос за гідного кандидата.
На посаду Президента ліцею претендували ліцеїстки 9-11-х класів.
На робочій лінійці, було проведено «Агітхвилинку з кандидатом». Кожна з дівчат мала змогу представити свою передвиборчу програму, а також креативно і лаконічно розповісти про себе, що дало змогу завоювати прихильність виборців.
Серед 208 учнів 174 отримали бюлетені та взяли участь у голосуванні.
За підсумками підрахованих голосів посаду Президента ліцею посіла учениця 11 класу – Наталя Бодоряк , посаду прем’єр-міністра – учениця 9-Б класу – Гріздак Соломія та посаду міністра освіти і науки – учениця 10 класу – Христина Боцвінко .
Бажаємо нашим активним ліцеїсткам успіху у створенні безпечного освітнього середовища та розвитку демократичного учнівського самоврядування в закладі!

Вибори президента ліцею

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *