Тиждень географії

Підсумки тижня географії (2016-2017 н.р.)

 

Тиждень географії було організовано і проведено з 20 по 24 лютого 2017 року. Протягом тижня учні «відвідали» цікаві географічні об’єкти і дізналися багато цікавого. Також вони змогли проявити себе у творчих та інтелектуальних конкурсах.

В  шкільному  тижні  географії  брали  участь  усі  учні  школи – від  1  по  11  класи.  Було  проведено  ряд  загальношкільних  заходів, головними з яких були: лінійка  «Географія  вчора,  сьогодні і завтра», географічна  конференція на тему «Бермудський трикутник», відкритий урок у 6 класі на тему «Гідросфера – водна оболонка Землі. Загальні  відомості», географічна  вікторина  «Шлях  до  успіху», відкритий урок у 7 класі на тему «Євразія. Географічне положення материка. Загальні відомості». Також протягом  тижня доцільними були географічний кінозал на тему «Глобальні проблеми», географічна  вікторина  «Шлях  до  успіху», конкурс  екологічних  міні-плакатів  «Земля – наш спільний дім» для  учнів 1 – 4 класів. Цікаво була проведена гра «Мандрівка  в  країну  Всезнайок» (розгадування  кросвордів, ребусів та загадок), під  час  якої  учні  школи  давали  відповіді  на  складні та легкі питання. Для 1-4 класів питання вікторини були з природознавства. Багато учнів прийняли участь і розгадали всі загадки природи.

Перемогли  в  цій  боротьбі серед учнів початкових класів: І місце – 4 клас, ІІ місце – 3 клас.

Також серед  початкових класів  було  організовано  конкурс  малюнків   „Земля наш спільний дім», переможцями  якого стали  Христина Боцвінко та Віра Кітлярук.

Кульмінацією тижня географії стала інтелектуально – розважальна  гра  «Я люблю Україну». Учні 10 – 11 класу активно проявляли свої набуті  знання з географії та довели, що їм не байдуже майбутнє нашої України.

Дуже велику роботу  в організації та проведенні тижня географії  зробили учні 5, 6 та 7 класів, за що й були нагороджені Подякою.

 

Тиждень  географії  пройшов  цікаво  і  змістовно.  Мета,  яка  стояла  перед  вчителем,  була  досягнута.

 

Організатор  тижня:

учитель  географії

Дом’юк  Наталія  Миколаївна

 

 

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *