“А ми тую козацькую славу збережемо!”

14 жовтня українці святкують одразу п’ять свят. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України, четверте  – День 76 річниці створення УПА та п’яте – День молитви за всіх полеглих за волю і державність України.

Напередодні, 12 жовтня, наша школа також вшановувала ці величні свята. На святкове дійство до нас завітали: о.Михайло Гергелюк – настоятель храму Пресвятої Тройці, В.В.Гуцуляк  – начальник відділу освіти, Д.П.Стефлюк – заступник директора з наукової роботи НПП “Верховинський”, Р.М.Гаврилюк – випускник нашої школи, учасник АТО.

Зранку, учні школи, були вишикувані для проведення урочистого параду пісні й строю “А ми тую козацькую славу збережемо!”. Кожен клас представив високоповажним гостям свій девіз, пісню, стройову підготовку, а також композицію з квітів та овочів патріотичного характеру.

 

 

Ми надіємося, що наше молоде покоління, ставши громадянами вільної України, понесе естафету наших прадідів, дідів і батьків, буде трудитися для розвитку і процвітання рідної держави.

Слава Україні! Героям Слава!

 

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *