Обласний етап спортивно-масового заходу “Олімпійське лелеченя”

18 квітня команда “Ясенівські олімпіоніки” представляла наш район на обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей “Олімпійське лелеченя 2019”.

Свято проходило на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за ініціативи й підтримки НОК України.

Цьогоріч в обласному фіналі участь взяли 168 дітей, які представляли 14  навчальних закладів регіону.
Суддівська колегія у своєму складі мала чимало олімпійців Прикарпаття. Серед них – Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, фіналістка Олімпійських ігор у Пекіні у вправах на брусах Дарія Згоба,  майстер спорту України міжнародного класу з фристайлу, учасниця Олімпійських ігор Надія Діденко, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця Олімпійських ігор Ірина Шепетюк, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики,  учасниця Олімпійських ігор Тетяна Ляхович; учасник Олімпійських ігор, майстер спорту України міжнародного класу з боксу  Сервін Сулейманов.

На урочистому відкритті, окрім олімпійців, були присутні голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, який вручив подарунки від осередку командам-призерам, та завідувач кафедри фізичного виховання Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, доцент Віра Улізько.

Високий градус спортивної боротьби заполонив залу. Жодна команда не хотіла поступатись і запекло боролась за першість у кожному з чотирьох змагальних етапів – презентації команди, волейбольному турнірі, комбінованих естафетах та олімпійській вікторині.

У підсумку наша команда посіла 4 місце.

 

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *