Засідання МО гуманітарного циклу

You can teach a student a lesson for a day, but if you can teach him to learn by creating curiosity,

he will continue the learning process as long as he lives.

Ви можете дати учневі урок протягом дня, але якщо ви зможете навчити його вчитися, викликавши інтерес, він продовжуватиме процес навчання доти, доки живе.

                                                                                                                                          Clay P. Bedford

🇬🇧 22 травня в нашому ліцеї було проведено засідання МО вчителів гуманітарного циклу, де педагоги обговорили ряд методичних питань та побували на відкритому уроці у 5-Б класі з англійської мови на тему «Wild animals».

Вчителька створила на уроці особливу атмосферу, враховуючи інтерес учнів до теми, яку вони вивчають. Здобувачі освіти, прослухавши назви тварин, грали в онлайн ігри за допомогою Wordwall і виконували принтабельні завдання у парах і групах. Підбирали слова до назв тварин, давали відповіді на запропоновані питання вчительки. Практикувалися у написанні слів, презентували проєкти і презентацію про дикі тварини, виконували руханку. Користувалися онлайн флешкартками до лексики та LEGO. На домашнє завдання учням запропоновано опрацювати інформацію для створення лепбуку про улюблену тварину. В кінці уроку проведено рефлексію.

Заняття викликало в учнів величезне захоплення і задоволення. Адже – це сучасна організація освітнього процесу з реальними, цікавими прикладами із застосуванням інструментів і технік формувального оцінювання.

Відкритий урок з англійської мови

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *