День захисту дітей

3 червня Верховинський стадіон «Черемош» перетворився на справжню столицю дитячого щастя, адже тут відзначили День захисту дітей під назвою “Файні гуцулята вільної країни”.

Цьогорічне свято було особливим, адже приурочене  600-річчю першої згадки про Верховину.

Розпочався день зі спільної молитви  за милість Господню, за всіх дітей України. Побажали файного настрою гості свята: селищний голова Василь Мицканюк, голова Верховинської районної військової адміністрації Василь Бровчук, голова Верховинської районної ради Юрій Філипчук та ґаздиня заходу – начальниця відділу освіти, молоді та спорту Верховинської селищної ради Іра Сумарук.

Захід став справжнім святом єдності, радості та збереження гуцульських традицій. Свято “Файні гуцулята вільної країни” стало прикладом того, як спільна освітянська праця може об’єднати громаду. Яскраві виступи, запальні танці, співанки, чарівні звуки трембіти додали святу гуцульського колориту, вони показали, що наша молодь не тільки талановита, але й гордо несе прапор традицій, шануючи культурну спадщину нашої Гуцульщини.

Свято залишило по собі теплі спогади, адже діти – це наше майбутнє, і їхній щасливий сміх і радісні обличчя нагадують нам заради чого ми працюємо і боремося.

🇺🇦Дякуємо Захисникам України за те, що завдяки вашій відвазі та самопожертві ми мали можливість безпечно провести захід до Дня захисту дітей.
🇺🇦Ваша непохитна служба надає нам і нашим дітям впевненість у завтрашньому дні!

Файні гуцулята вільної країни

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *